Drona Acecore Noa 6, echipata cu senzor Lidar

Drona Acecore Noa 6 este o drona profesional acu 6 rotori, proiectata pentru aplicatii stiintifice, industriale si de supraveghere. Are o capacitate de zbor de pana la 40 de minute si poate transporta o varietate de camere si senzori pentru a captura imagini si date de inalta calitate, si poate cara o incarcatura mai mare decat drone din alte clase mai mici.

Este echipata cu sisteme avansate de stabilizare si poate fi controlat prin intermediul unei aplicatii mobile sau a unui controller dedicat. Este rezistent la intemperii si poate functiona in conditii dificile. Drona este dotata cu senzor specializat pentru lidar, prezentat mai jos.

Un senzor LIDAR (Light Detection and Ranging) este un dispozitiv care foloseste fascicule de lumina laser pentru a măsura distanța dintre obiecte. Acest senzor poate fi utilizat pentru a genera hărți 3D precise ale zonei survolate de drona. Senzorul LIDAR utilizat in drona poate avea o varietate de caracteristici, cum ar fi o distanta de scanare de pana la 100 de metri, un unghi de scanare de 360 de grade și o rezoluție de pana la 1 mm. Acesta poate fi controlat prin intermediul unei aplicatii sau a unui controller dedicat si poate fi utilizat pentru aplicatii precum topografiere, cartografiere, inspectii industriale si monitorizarea dezastrelor.

to top